MENU

Natasja & Edwin

Natasja & Edwin Nederlands zangduo
van wereldklasse

Biografie Natasja & Edwin

Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak bundelen hun krachten als zangduo

De liefde voor muziek bracht Natasja & Edwin bij elkaar. Door hun drukke agenda’s kwam het er niet van om samen muziek op te nemen. Maar tijdens de lockdowns ging het duo live-concerten streamen. Dit werd een groot succes. Natasja Poels is al jaren bekend als beste Helène Fischer Tribute van Nederland en heeft prachtige Nederlandstalige singles uitgebracht, waaronder “Trots op Jou”. Edwin van Hoevelaak scoorde als succesvolle producer nummer 1 hits met o.a. Nick & Simon, Jeroen van der Boom en André Hazes jr.

Het zangduo Natasja & Edwin is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische showbizz en werkten samen met de Marcel Fisserband aan hun duet album getiteld: “Golden Memories” dat op 29 juni uitkwam.

Golden memories, de mooiste vergeten duetten

“Lost In Love” was de eerste van een serie ‘vergeten’ duetten die Natasja & Edwin opnamen. Alle duetten die het duo zal uitbrengen, verdienen het om opnieuw onder de aandacht van het publiek te komen. Stuk voor stuk zijn het songs die nooit vergeten mogen worden volgens het zangduo. 

“You Don’t Have To Say You Love Me” was de tweede uit de serie duetten die Natasja & Edwin uitbrachten.  Daarna zag het prachtige duet “I Should Have Followed You Home” het levenslicht. 

Natasja en Edwin brengen hoogstaand entertainment en zijn de ideale artiesten voor uw zakelijke evenement, theater, diner show of privéfeest.

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Natasja & Edwin

Natasja & Edwin

Concert agenda

Reserveer tickets voor de theaterconcerten van Natasja & Edwin

Zaterdag 9 december 2023, Cultuur Centrum Deurne, 20.30 uur

Reprise Merry Christmas theatervoorstelling. Het is een show met een lach en een traan, vol mooie verhalen en alle bekende kerst-evergreens.

Tickets vanaf €29,95

Nieuwste muziek

De nieuwste muziek van Natasja & Edwin