Tickets kerstconcert 2024 nu te koop

Op zondagmiddag 22 december 2024 brengen Natasja & Edwin u helemaal in de kerstsfeer met de “Kerstshow 2024”. Dit keer in de Kapel van het voormalige klooster Willibrordhaeghe te Deurne (NL). Tickets zijn hier verkrijgbaar.

De Kerstshow van Natasja & Edwin is voor jong en oud. Het belooft een middag vol mooie verhalen, eigen nummers en prachtige Christmas evergreens te worden, met dit jaar een speciale gast: Bart van Gijn!

Natasja & Edwin: “Wij zijn bijzonder vereerd dat Bart onze special guest is. Met zijn charisma, mooie diepe stem en zijn liefde voor Elvis Presley en gospelmuziek, zal hij een fantastische aanvulling zijn. Bart heeft als finalist bij “Holland’s Got Talent” een enorme indruk achtergelaten door met een paard op het podium te verschijnen. Wees gerust, op 22 december laat hij zijn paard thuis!”

Dat Natasja en Edwin dit jaar voor de Kapel Willibrordhaeghe hebben gekozen, is vanwege de sprookjesachtige sfeer die de kapel met zich meebrengt in de mooiste tijd van het jaar. Bovendien behoort de kapel tot het naastgelegen Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, wat ideaal is voor wie van ver komt. U kunt genieten van een overnachting en een heerlijk diner in het bijbehorende restaurant, Bar Bistro. Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen (diner op eigen kosten).

Natasja & Edwin staan garant voor een fantastische middag waar u nog lang van zult nagenieten. Na de show is er in de kapel een mogelijkheid om Natasja & Edwin persoonlijk te begroeten.

22 december 2024
Kapel Klooster Willibrordhaeghe
Vlierdenseweg 109
5753 AC Deurne (NL)
Aanvang show: 15.00 uur

Tickets zijn hier verkrijgbaar.