Natasja & Edwin toch naar Zweden?

Op 19 April 2024 lanceren Natasja en Edwin hun inzending voor het Eurovisiesongfestival 2024. De Single komt uit in 2 talen, zowel Engels als Nederlandstalig!

Het Nederlandse zangduo Natasja & Edwin waren eerder door de Duitse producer Ralf Rudnik gevraagd om samen met hem een nummer te schrijven voor de Duitse inzending van het Eurovisie Songfestival 2024. Samen met hem schreven Edwin van Hoevelaak en zijn levenspartner Natasja Poels het nummer “Send you a Sign” wat gaat over de kracht van de muziek en hoe het mensen over de hele wereld met elkaar verbindt.

Het nummer heeft een duidelijke “ABBA Sound” een stijl die ook erg past bij dit topkoppel en in vele songs van hen ook terug te horen is. Het paar heeft dan ook samen met Rudnik gekozen voor deze stijl omdat het bijzonder goed bij hen past en omdat het dit jaar ook nog eens precies 50 jaar geleden is dat ABBA het Eurovisie Songfestival won met “Waterloo”. Het toeval mocht zijn dat ook nog eens juist dit jaar het Eurovisie Songfestival wordt gehouden in Zweden, het land van ABBA.

Helaas werden Natasja en Edwin op de valreep niet gekozen om Duitsland te vertegenwoordigen in Zweden, maar positief als het duo in het leven staat, gaan ze het nummer toch uitbrengen, en zelfs in twee talen, Nederlands en Engels! De Nederlandse versie heet “De Mooiste Melodie”. Natasja & Edwin hebben ervoor gekozen om toch naar Zweden af te reizen en daar de videoclip op te nemen van deze twee versies.

De bekende couturier Addy van den Krommenacker, die hoorde van de mogelijke deelname van het duo aan het Songfestival, bood Natasja aan om haar jurk te ontwerpen. Ondanks dat het paar niet door is, heeft hij ook voor deze gelegenheid Natasja in een prachtige jurk gestoken. De kleding van Edwin werd verzorgd door Koonings The Weddingpalace, de zaak van haar zus Ramona.

Laat u verrassen door de muziek van Nederlands mooiste zangduo, zij nemen u mee in de prachtige stad Stockholm, waar een bezoekje aan het ABBA Museum niet mocht ontbreken.

Vanaf vrijdag 19 April staan de Nederlandstalige en Engelse single op Spotify en verschijnen beide videoclips op YouTube.