Natasja en Edwin zorgen voor een onvergetelijke ‘Zaterdagavond’ in Brugge

Het Nederlandse topkoppel 'Natasja en Edwin' maakte zaterdagavond hun indrukwekkende debuut in het goed gevulde Concertgebouw Brugge met hun 'A Tribute to Golden Memories'-concert.

Het Nederlandse topkoppel ‘Natasja en Edwin’ maakte zaterdagavond hun indrukwekkende debuut in het goed gevulde Concertgebouw Brugge met hun ‘A Tribute to Golden Memories’-concert, dat met grote belangstelling werd ontvangen. Samen met de getalenteerde Marcel Fisser Band brachten ze niet alleen tijdloze hits van artiesten zoals BZN, The Carpenters en Elton John, maar ook nummers van hun succesvolle album ‘Golden Memories’.

Het publiek werd getrakteerd op een voorproefje van hun nieuwste Nederlandstalige single ‘Neem De Liefde Met Je Mee’. Bovendien waren de optredens van Christoff en Lindsay zeer in trek, met hun gezamenlijke duet ‘Zaterdagavond’, dat uit volle borst werd meegezongen door het enthousiaste publiek.

Het concert bereikte zijn hoogtepunt met een staande ovatie en luid gejuich van de aanwezigen. Naast zijn vocale talent staat Edwin ook bekend als een van de meest populaire songschrijvers en producers, met hits als ‘Leef’ van Hazes en ‘Rosanne’ van Nick & Simon, die hij beide zong. Een bijzonder ontroerend moment was het optreden van ‘Give a Little Love’ (Albert Hammond en Albert West), waarbij ze samenwerkten met een kinderkoor. Het eerste deel van het concert werd afgesloten met een Vlaamse medley, waarin nummers van Dana Winner en een speelse versie van ‘Wilde Boerendochter’ van Ivan Heylen werden verweven.

In het tweede deel werden de fans verwend met optredens van Christoff en Lindsay. Christoff zong zijn actuele single ‘Dit Ben Ik’, waarbij Edwin een rol speelde bij het componeren en produceren van het nummer. In september brengt Christoff een nieuw volledig album uit, waarvoor hij intensief heeft samengewerkt met Edwin. Lindsay bracht de zaal in beweging met ‘Bella Romantica’. Natasja verraste het publiek met haar solo-nummer ‘Trots Op Jou’ en een Helene Fischer-medley. Het hoogtepunt van de avond was echter de gezamenlijke uitvoering van de ‘Zaterdagavond’-klassieker door Edwin, Natasja, Christoff en Lindsay.

Zaterdagavond hebben Natasja en Edwin met dit indrukwekkende concert niet alleen de harten van Vlaanderen veroverd, maar ook het publiek heeft hun liefde en waardering in overvloed getoond.